Collage de fotografies de persones donant recolçament/>

							<div class=

Assessora’t!

Si has decidit fer front a l’assetjament és important que estiguis ben assessorat.

Posa’t en contacte amb associacions de la teva ciutat o mitjançant Internet. El contacte amb les persones en la teva mateixa situació és molt important. Totes aquestes persones podran ajudar-te.

Les Associacions d’Afectats es constitueixen principalment per tal d’oferir suport a les víctimes i per lluitar contra el mobbing.

AVALC pretén donar suport i resoldre els conflictes laborals relacionats amb l’assetjament donat assessorament jurídic i suport psicològic personalitzat a tots els socis afectats que ho necessitin.

També podem ajudar-te en els casos d'assetjament escolar (bulling). Comptem amb persones voluntàries que són pedagogs, professors i facultatius sanitaris.

En cas de considerar que estàs patint ASSETJAMENT o tens dubtes sobre això: CONTACTA amb nosaltres!! Estarem encantats de poder-te ajudar i assessorar-te.

Resolució de conflictes

Comptem amb un servei de mediació i conflictes d’assetjament.

La nostra associació s’ofereix com a mediadora en la resolució de conflictes generats per l’assetjament laboral. En aquest context, la negociació ens ofereix una possibilitat de resolució dels conflictes en la seva fase inicial i d’aquesta manera es pot evitar haver d’anar als tribunals de justícia. Per aquest motiu, és important saber identificar les situacions en les quals és aconsellable la intervenció d’una tercera persona neutral.

Contacta amb nosaltres!!